Actuele meldingen

Status Melding Oplossing
Opgelost KringloopWijzer weer bereikbaar, probleem DNS weergave bij ZuivelNL is opgelost !

De problemen die maandag 20 november en dinsdag 21 november een verstoring in de bereikbaarheid van de KringloopWijzer veroorzaakt hebben, zijn opgelost. Door een technisch probleem in de DNS weergave bij ZuivelNL was het helaas tijdelijk niet mogelijk om in te loggen bij de CD-KLW. Alle problemen zijn opgelost en KringloopWijzer is hierdoor weer volledig bereikbaar.

Mede namens Team Support KLW, biedt ZuivelNL haar oprechte excuses aan voor het ongemak. m.vr.gr. Team Support KLW

Nieuw Telefonische bereikbaarheid van Support

Van 15 November 2023 tot en met 14 Juni 2024 is de Helpdesk, op werkdagen van 08:30u tot 17:00u, telefonisch te bereiken via 073 523 32 45. Van 15 Juni 2024 tot en met 14 November 2024 is de Helpdesk niet telefonisch bereikbaar, maar kun u uw vraag stellen via het Contactformulier Helpdesk bij onderdeel contact.

N.v.t.

Nieuw Volledigheid KringloopWijzer gegevens

Beste KringloopWijzer gebruiker, Gedurende de periode van 9 september tot en met 26 september vinden er op verschillende niveaus omzettingen plaats betreffende de berichten stromen. Hierdoor kan het zijn dat gedurende deze periode uw gegevens met vertraging binnen kunnen komen. Onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Team Support KringloopWijzer

Wij vinden dit uiteraard zeer vervelend, en doen onze uiterste best om de overlast voor u zo beperkt mogelijk te houden. Uiteraard streven wij er na om alle gegeven eind September volledig bijgewerkt te hebben.

In behandeling Machtigingenschermen werken niet in Firefox

Op dit moment is het niet mogelijk om in de internetbrowser Firefox te werken met de machtigingschermen. Het scherm kies een veehouder is wel te bereiken voor adviesorganisaties.

Via Chrome en Edge zijn de machtigingenschermen wel te bereiken. JoinData en Kringloopwijzer zijn bezig het probleem in Firefox zo spoedig mogelijk te verhelpen.

In behandeling Onderhoud JoinData maandag 17:00-19:00u

Elke maandag zal er onderhoud plaatsvinden aan het JoinData platform. Hierdoor kunt u mogelijk hinder ondervinden bij het inloggen in uw KringloopWijzer, of bij het raadplegen van uw machtigingschermen. Onze excuses voor dit ongemak. Team Support KLW

n.v.t.

In behandeling Aan de slag

Onder 'Aan de slag' staan handleidingen en instructies voor het invullen van Kringloopwijzer en het aanmaken van machtigingen.

Dit kan u helpen bij het beantwoorden van uw vragen.