Tips om de KringloopWijzer goed in te vullen

1. Bekijk ter voorbereiding de video ‘Aan de slag met de KringloopWijzer’ op melkweb

Deze video legt in vier minuten uit wat de KringloopWijzer is en waarom ermee gewerkt wordt. Na deze video snapt u beter hoe de KringloopWijzer werkt en wat u gaat tegenkomen tijdens het invullen.

2. Geef een aantal machtigingen af vóór het inlezen en invoeren van uw gegevens

Bij de KringloopWijzer wordt veel gebruik gemaakt van data van andere organisaties en managementtools. Het is gemakkelijk en snel om dit automatisch in te laten laden. Hiervoor zijn de betreffende machtigingen nodig. 

3. Verzamel gedurende het jaar al uw gegevens voor de KringloopWijzer

Veel gegevens die nodig zijn om de KringloopWijzer in te kunnen vullen, komen via automatische datakoppelingen. Daarnaast vult u zelf wat data in. Maak het uzelf makkelijker en verzamel gedurende het jaar al uw gegevens al.

4. Check voor het invullen van de KringloopWijzer of uw leverancier gekoppeld is aan de KringloopWijzer

Het kan zo zijn dat één van uw leveranciers niet gekoppeld is aan de KringloopWijzer. Is uw leverancier inderdaad niet gekoppeld, vraag de koppeling dan aan via koppelingen@mijnkringloopwijzer.nl.  

Vragen over de KringloopWijzer?

Hebt u technische vragen over de KringloopWijzer (inlogprocedure, datakoppelingen etc.)? Neem dan contact op via 073-52 33 245. Hebt u inhoudelijke vragen over de KringloopWijzer? En over het invullen van de KringloopWijzer? Neem dan contact op met uw mestboekhouder of voeradviseur.

 

Dit is een artikel uit MelkMail 2019, uitgegeven door FrieslandCampina.