Webinar

Bekijk het webinar 'verbeteren van de benutting van de stikstofkringloop' terug.

Han Swinkels (ZuivelNL) ging tijdens het webinar in gesprek met Jaap Gielen (Countus, VLB) en Geert Stevens (melkveehouder, deelnemer Koeien en Kansen). 

Zij geven hun kijk op het verbeteren van de stikstofbenutting op het melkveebedrijf, op welke kengetallen men kan sturen bij het nemen van managementmaatregelen en wat dit oplevert voor de melkveehouder en de zuivelsector.

Het webinar vond plaats op woensdag 13 november 2019. 

Webinar KringloopWijzer 2019

Wat is een webinar

Aanvullende informatie: webinars zijn een interactie manier om deel te nemen aan een online bijeenkomst. Als deelnemer kijkt u op uw eigen computer via een live verbinding naar een uitzending. Vanuit een studio geven de sprekers uitleg over de benutting van de stikstofkringloop. Via een chatfunctie kunt u vragen stellen aan de sprekers. Zij zullen zoveel mogelijk vragen beantwoorden tijdens de uitzending. Overige vragen worden van een antwoord voorzien en worden gepubliceerd op de website www.mijnkringloopwijzer.nl

Vragen? Stuur een mail naar communicatie@mijnkringloopwijzer.nl

Webinar 2018

Bekijk het webinar over de laatste ontwikkelingen over het Dashboard Milieu en Klimaat terug. Onder leiding van Han Swinkels gingen Bregje van Erve van Duurzame Zuivel Keten en Frank Post, melkveehouder en deelnemer van het project Koeien & Kansen met elkaar in gesprek over de toekomstvisie, de ontwikkelingen en het gebruik van het Dashboard Milieu en Klimaat in de praktijk.

Bekijk het webinar